raggnytt

Ja här kommer något nytt på raggfronten.
Jag och robban var igår ute o gled lite bil. Inget särskilt hände och vi valde att åka in på McDonalds och käka lite. Väl där fick vi syn på två snygga tjejer som satt lite längre bort. Vi brydde oss inte så mycket utan åt vidare i godan ro och pratade gamla minnen och skrattade.
Vi pratade om saker vi gjort sönder, fartrekord vi tagit och så prata vi självklart om mytomanpatriks myter :) Dom får oss alltid att skratta högt.

jaja, efter ett tag reste vi oss och gick ut till bilen, då vi satte oss i bilen såg vi att tjejerna satte sig i bilen bredvid oss och åkte iväg. Vi åkte självklart efter och vid nästa stopp åkte vi upp bredvid dom och vevade ner rutan. Genast slog jag på Viktorscharmen och började prata. Och det fungerade för efter typ 10 sekunder frågade dom om vi ville hänga med till Maxi.
Självklart sa vi.
Väl inne började jag prata med den som jag fann snyggast och robban med sin favorit. Vi strosa runt inne på Maxi i ca tio minuter och sedan fick tjejen mitt nummer. Sen va dom tvugna att åka. Jag o robert skratta o tyckte de va en kul grej o tänkte sen inte mer på tjejerna. Trodde aldrig dom skulle höra av sig. Men typ en minut senare så pep de till i telefonen och det var dom. Sen fortsatte de hela kvällen och långt in på småtimmarna. Sms efter sms.
Riktigt kul faktiskt. Så vi ska träffas i veckan :)

Jag säger då de, taxicharmen har utvecklats :)

Ett problem bara, efter ca två sekunder så glömde jag av tjejens namn och jag kan inte med att fråga efter de igen. Så hon får heta ICA-ragg på min telefon så länge :)
 

Kommentarer
Postat av: Tiss

Ja, vem hade trott att killar kunde vara bra? Haha, det har tagit ett tag för mig att lista ut det ;) Du har inte lust att tjöta lite på msn?

2009-02-01 @ 11:52:40
URL: http://lutzia.blogg.se/
Postat av: Tiss

Men det var ju jäkligt tråkigt tycker jag! Denna dagen känns bara blä, finns inget roligt att hitta på! Förslag?

2009-02-01 @ 13:55:16
URL: http://lutzia.blogg.se/
Postat av: PORNIE

HEJ SEXYYY! svara på dagens fråga i bloggen, håller på med en undersökning ;D pussssss

2009-02-01 @ 13:58:34
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: emma

tack så mycket!:)

2009-02-01 @ 17:30:10
URL: http://emmabresch.blogg.se/
Postat av: Martina

Hahahah! Och när ska du fråga vad hon heter ?

2009-02-01 @ 22:26:00
URL: http://marcl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0